Diensten

Lightspeed Webshop


Snel beginnen met online verkopen zonder torenhoge ontwikkelkosten? Kies voor Lightspeed. Als Lightspeed Gold-partner helpen wij je verder.

Lightspeed Webshop Laten Bouwen

Een nieuwe webshop starten heeft flink wat voeten in aarde. Het is daarom niet gek dat jij erover nadenkt om een Lightspeed webshop te maken. Bij IQ Leads zit je helemaal goed, want als Lightspeed Gold-partner weten wij als geen ander wat er allemaal mogelijk is binnen Lightspeed. Ben jij op zoek naar:

 • Een gebruiksvriendelijk CMS?
 • Een SEO-proof CMS?
 • Een ervaren Lightspeed-partner?


Bespreek de mogelijkheden


Onder de loop

Hulp nodig bij CMS keuze?


Download onze CMS Keuzehulp en lees de voor- en nadelen van elk CMS zodat jij weloverwogen een keuze maakt voor jouw nieuwe webshop.


Onze developer over Lightspeed

Er is geen enkel CMS dat in de basis zo SEO vriendelijk is als Lightspeed

Spreek een specialist

Professionele Lightspeed webshop laten bouwen

Een webshop in de kleuren en stijl van jouw bedrijf. Dat is met Lightspeed eenvoudig te regelen. Handig, want daardoor kun je niet alleen een professionele Lightspeed webshop laten bouwen, maar een die ook helemaal aansluit bij jouw merk. Bovendien koppelen onze specialisten Lightspeed aan bijvoorbeeld marketplaces, Google en social media. Dat scheelt jou een hoop tijd.

Eenvoudig koppelen aan marketplaces en social media

Het koppelen van Lightspeed aan marketplaces – zoals Bol.com en Amazon – is gemakkelijk, snel en niet foutgevoelig. Zo heeft Lightspeed samenwerking met tal van feedmanagers zoals:

 • Channable
 • Effectconnect
 • Koongo
 • en nog veel meer

Om ervoor te zorgen dat je blijft verkopen en misschien zelfs wel meer gaat verkopen, kunnen we bij de lancering direct gebruik maken van alle marketingkoppelingen die Lightspeed te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan Facebook om een Facebook- en Instagram-shop te maken. Of een koppeling met Google Shopping. Ook plaatsen we direct Google Ads-scripts. Daarmee werkt retargeting-adverteren al direct na livegang.

Lightspeed Gold-partner IQ Leads

Als Lightspeed Gold-partner helpen we jou snel en vakkundig aan een nieuwe Lightspeed webshop. Heb je nog geen ervaring met deze software? Dan leggen we je graag meer uit. Zoals hoe je zelf producten kunt toevoegen. Of zelf foto's kunt aanpassen. Wel zo handig!

Wil je bij ons jouw Lightspeed webshop laten bouwen? Dan combineren we dit direct met online marketing zoals teksten schrijven en koppelingen met Google Ads. We geven jou dus een snelle Lightspeed webshop die vanaf de livegang goed gevonden kan worden. En blijven daarna optimaliseren. Als je natuurlijk klant blijft.

Voordelen van Google Shopping uitbesteden

 • Lightspeed heeft in de basis een snelle laadtijd.
 • De core van Lightspeed is SEO-friendly, wat ranken makkelijker maakt.
 • Lightspeed biedt Nederlandse support, ook voor veel apps.
 • Ligthspeed is te koppelen aan het kassasysteem in je fysieke winkel.

Onze Lightspeed specialisten

Snel een Lightspeed webshop

In een week een Lightspeed webshop laten maken en live zien gaan? Dat kan bij Lightspeed partner IQ Leads. Inclusief betaalproviders, koppelingen en producten. Maar dat kunnen we niet zonder een solide basis. Daarom maken wij altijd gebruik van de Lightspeed-thema’s die al beschikbaar zijn. Deze thema’s zijn enorm goed doorontwikkeld op het gebied van conversiepercentage en aankoopwaarde en zijn daardoor snel en betrouwbaar. Daarnaast zijn de thema’s voor ons goed en gemakkelijk uit te breiden met extra functionaliteiten. Ook zijn ze aanpasbaar naar jouw huisstijl.

Voordelen van een Lightspeed Gold-partner

Lightspeed partner word je niet zomaar, laat staan Lightspeed Gold-partner. Daarvoor moeten bureaus als wij voor heel veel opdrachtgevers een succesvolle Lightspeed-webshop bouwen. En dat is gelukt! Word jij ons volgende succesverhaal?

Door zijn ervaring kan onze Lightspeed developer Joep als geen ander maatwerk leveren in reeds bestaande thema´s. Hij voert jouw wensen waar mogelijk uit en denkt graag met je mee. Dankzij Joep kunnen wij onze naam als officiële Lightspeed partner eer aandoen. Bijvoorbeeld met onze eigen Lightspeed-migratie-tool. Dit is een tool die we gebruiken om alle producten op jouw huidige webshop snel te importeren in Lightspeed.

Veelgestelde vragen over Lightspeed webshops

Vragen over Lightspeed? Wij hebben de meest gestelde vragen gebundeld en op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, want onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Lightspeed webshops. Bel gerust eens op of stuur een mailtje.

Wat kost een Lightspeed webshop?
Wat is beter Lightspeed of Shopify?