Diensten

Shopify Webshop


Snel beginnen met online verkopen zonder torenhoge ontwikkelkosten? Met Shopify kun je laagdrempelig een webshop openen en daar helpt IQ Leads je graag mee.

Shopify webshop laten bouwen

Met een Shopify webshop kun jij binnen mum van tijd beginnen met de verkoop van jouw producten. Een simpele, snelle en converterende Shopify webshop bouwen wij binnen een week en al vanaf €3000,-. De Shopify webshop vullen we uiteraard met jouw productdata en geheel in jouw huisstijl. Wil jij ook:

 • Een toonaangevend internationaal CMS?
 • Gebruik maken van internationale apps?
 • Een in de basis goedkoop CMS?
   


Bespreek de mogelijkheden


Onder de loop

Hulp nodig bij CMS keuze?


Download onze CMS Keuzehulp en lees de voor- en nadelen van elk CMS zodat jij weloverwogen een keuze maakt voor jouw nieuwe webshop.


Onze developer over Shopify

Door de constante ontwikkelingen aan het platform is Shopify altijd een veilige CMS keuze

Future-proof CMS

Shopify webshop met solide basis

Een Shopify webshop bouwen wij op basis van een select aantal beschikbare thema’s. Dit heeft namelijk twee grote voordelen. Enerzijds kunnen we aanzienlijk sneller jouw nieuwe Shopify webshop opleveren en anderzijds krijg je dan een webshop gebaseerd op een super goed doorgetest thema dat converteert. Zo heb je binnen mum van tijd meer verkopen.

Mogelijkheden van Shopify

Hoewel de kern van Shopify afgeschermd is, is deze kern heel geschikt voor het uitbouwen van een top presterende webshop. Zo bouwen we het thema uit zodat het past bij jouw huisstijl. Uiteraard zorgen we ervoor dat alle koppelingen werken. Zo heb je een gevulde en up-to-date webshop met al jouw producten. Gebruik jij al marketingtools? Deze zijn vaak ook eenvoudig te koppelen aan jouw Shopify shop. Denk hierbij aan:

 • Channable
 • Effectconnect
 • Verzendintegraties
 • en nog veel meer

 

Shopify koppelen met marketplaces

Met Shopify is ook het koppelen met verschillende marketplaces geen enkel probleem. Net als bij een Lightspeed-webshop zijn er diverse feedmanagementsystemen in Shopify geïntegreerd. Daardoor is het het koppelen, aanpassen en verkopen via o.a. Bol.com en Amazon zo gepiept.

Voordelen van een Shopify webshop

 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Eenvoudig op te schalen
 • Shopify zorgt voor hosting en beveiligde websiteomgeving
 • Regelmatig updates aan de core vanuit Shopify

Onze Shopify specialist

Advertising via Shopify

Als er één platform de koppelingen met advertising-kanalen in orde heeft, is het Shopify wel. Je hebt direct goed presterende koppelingen met Facebook, Instagram, Google Shopping etc. Hierdoor start je zonder enige moeite met effectieve marketing.

Focus op verkopen met Shopify

Dus ben je op zoek naar een webshop waarbij de focus op verkoop ligt? Dan laat je een Shopify webshop bouwen. Helemaal naar jouw smaak, maar dan zonder extreem hoge kosten en lange doorlooptijd. Binnen één week beginnen met verkopen en dat al vanaf €3000,-.

Snelle migratie naar Shopify

Heb jij al een shop op een ander CMS draaien dan Shopify, maar loop je tegen limieten en/of beperkingen aan? Hoog tijd om over te stappen naar Shopify. Door onze unieke combinatie van development en online marketing helpen onze specialisten je met een naadloze overstap naar Shopify. Zo weet je zeker dat je er zo min mogelijk hinder van ondervindt op het moment dat je overgaat.

 

Veelgestelde vragen over Shopify webshops

Vragen over Shopify? Wij hebben de meest gestelde vragen gebundeld en op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, want onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Shopify webshops. Bel gerust eens op of stuur een mailtje.

Wat kost een Shopify webshop?
Wat is beter Lightspeed of Shopify?
Is Shopify gratis?