Diensten

Webshop koppelingen


Wil jij altijd up-to-date productdata met bijgewerkte prijzen op alle plekken waar jij producten verkoopt? Dat kan met de juiste webshop koppeling.

Altijd up-to-date data met website koppeling

Altijd up-to-date voorraad, de juiste prijzen en het meest complete productaanbod. Alleen dan heb je kans om online te verkopen. Een goede koppeling met jouw kassasysteem is daarom van levensbelang. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat die fundering goed en stabiel is. Vanaf dat punt bouwen we samen aan een succesvol online avontuur. Wil jij ook:

  • Je site koppelen met je kassasysteem?
  • Je site koppelen met Exact?
  • Je site koppelen met marketplaces?
     


Blijf altijd verbonden


Onder de loop

Hulp nodig bij CMS keuze?


Download onze CMS Keuzehulp en lees de voor- en nadelen van elk CMS zodat jij weloverwogen een keuze maakt voor jouw nieuwe webshop.


Onze developer over Website koppelingen

Data wordt steeds belangrijker naarmate je shop groeit. Zonde om daar al je tijd aan kwijt te zijn. Met webshop koppelingen zorg je voor een constante en geautomatiseerde stroom van data tussen belangrijke data points.

Spreek een specialist

Hoe IQ Leads webshops koppelt

De basis voor iedere webshopkoppeling is het in kaart brengen van jouw wensen. Hoewel we samenwerken met diverse partners, weten wij als geen ander hoe wij jouw wensen moet vertalen naar een integratiespecialist. Wij nemen hierbij dus de rol aan van mediator. Wanneer jouw wensen duidelijk zijn, zullen wij ervoor zorgen dat er vaart in het project gehouden wordt en dat de koppelpartner binnen budget blijft. Doordat wij jouw wensenlijst beheren en communiceren naar onze koppelingspartners, is de doorlooptijd van een koppeling vaak kleiner dan normaal. Is de koppeling klaar? Dan testen wij die samen met jou. Daarna zal IQ leads aanspreekpunt blijven voor alle vragen met betrekking tot de koppeling. Uiteraard doen wij niet geheimzinnig over de koppelingbouwer en mag jij als eigenaar van de koppeling ook direct contact opnemen met onze partners. Onze klanten willen echter vaak de communicatie via ons laten lopen. Daarom bieden we jou ook die optie.

Uiteraard kun je ook voor problemen met je huidige koppeling, vragen over een nieuwe koppeling of aanpassingen aan je huidige webshopkoppeling terecht bij IQ Leads.

Koppeling met marketplaces

Je ontkomt tegenwoordig niet meer aan de marketplaces. Bekende hiervan zijn Bol.com, maar ook het oerhollandse Blokker is inmiddels omgetoverd tot een marketplace. Voor veel webshops een extra kans om de producten aan de man te krijgen. Om dit soepel op elkaar aan te laten sluiten is een koppeling een vereiste. Gelukkig hebben we bij IQ Leads verschillende tools om dit te regelen. Hiervoor is dan ook geen maatwerk koppeling nodig!

Voordelen van een webshop koppeling

  • Geen omkijken meer naar data
  • Op lange termijn een slimme investering
  • Makkelijk schaalbaar

Onze koppeling specialist

Koppeling met kassasysteem

Kassasystemen zijn de ruggengraat van iedere webshop. Dit is voor veel webshops dé plek waar alle data centraal samenkomt. Als Lightspeed-partner, Lightspeed-bouwer en onlinemarketingbureau weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede en solide koppeling is. Fouten in de koppeling kunnen zorgen voor enorm veel problemen, zoals niet up-to-date voorraden, incorrecte prijzen of dubbele producten.

Om ons marketingwerk voor jou goed uit te kunnen voeren, is een betrouwbare koppeling met een kassasysteem van groot belang. Eigenlijk ook best logisch, want het is zonde om marketing te doen voor een uitverkocht product. Onder het motto: Schoenmaker, blijf bij je leest.. maken wij deze koppelingen niet zelf. Hiervoor werken wij samen met koppelingpartners.

Webshop koppelen met Exact

Naast de koppelingen tussen webshops en kassasystemen hebben we ook de kennis in huis om webshops te koppelen met Exact, het meest gebruikte boekhoudsysteem. De koppeling kunnen we precies inrichten zoals jij dat wilt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de webshop leidend is. Hierdoor wordt productinformatie vanuit de webshop terug naar Exact geschoten. Uiteraard kan ook Exact leidend gemaakt worden. Dit betekent dat Exact de data in de webshop overschrijdt. Naast deze standaard oplossingen bieden wij ook een Exactkoppeling op maat aan. Dat houdt in: voor elk veld, zoals prijs, producttitel of productbeschrijving kan op maat bepaald worden op welke manier deze gesynchroniseerd moet worden met Exact.

Veelgestelde vragen over website koppelingen

Vragen over website koppelingen? Dat snappen wij, want het kan allemaal best wat technisch zijn. Wij hebben de meest gestelde vragen dan ook  voor je gebundeld en op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, want onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden van webshop koppelingen. Bel gerust eens op of stuur een mailtje.

Wat is een website koppeling?
Wat kost een webshop koppeling?