Diensten

Wordpress Webshop


Heb jij een Wordpress website? Wij helpen je graag met het installeren van Woocommerce, zodat jij voortaan ook kunt verkopen via je Wordpress site.

Wordpress webshop laten bouwen

WordPress is het grootste en meest bekende CMS ter wereld. Toch is WordPress niet standaard geschikt om een shop op te draaien. Hiervoor heb je een Woocommerce-installatie nodig. Wij helpen je hier graag mee. Geen shop nodig? Ook dan is WordPress een goede keuze voor een CMS. Wil jij ook:

 • Een gratis en open-source-platform als CMS?
 • Een SEO-friendly CMS?
 • Je website uitbreiden met plug-ins?


Ga voor een Solide CMS


Onder de loop

Hulp nodig bij CMS keuze?


Download onze CMS Keuzehulp en lees de voor- en nadelen van elk CMS zodat jij weloverwogen een keuze maakt voor jouw nieuwe webshop.


Onze developer over Wordpress

Kan niet bestaat niet binnen Wordpress. Dit Open Source platform is wereldwijd bekend, waardoor er voor ieder probleem een oplossing of workaround is te vinden. 

Maak alles mogelijk

Hoe wij Wordpress webshops bouwen

Wij maken professionele websites in WordPress. Wij bouwen sites die klaar zijn om gevonden te worden, die altijd beter presteren dan de vorige website en die gemakkelijk zijn in gebruik. Geen wonder dus dat onze klanten IQ Leads beoordelen met een 9.9.

Google-waarde meenemen

We starten bij het begin, namelijk je bestaande website. Dit is de basis voor een goed presterende nieuwe website. De oude website wordt doorgenomen en we kijken naar de Google-waarde: de autoriteit van de website. Welke pagina’s scoren goed in Google? Vanuit die analyse gaan we verder.

Webdesign en -ontwikkeling

We maken de eerste opzet voor de website. Een uniek webdesign, waarvoor we ook de navigatie vaststellen en de functionaliteiten implementeren. We kijken ook direct naar de mogelijkheden om conversies te kunnen realiseren.

Testen, testen, testen

Na de ontwikkeling wordt er getest door ons, maar ook door jullie. Pas wanneer alles klopt, kunnen we de content gaan vullen.

Contentmigratie

De content gaat gevuld worden. Sommige klanten doen dit graag zelf, maar de meeste klanten besteden dit graag ook uit aan ons. SEO heeft focus. Van de metabeschrijvingen tot aan de interne links. Alles wordt ingezet om een hoge positie in Google te realiseren.

Oplevering en optimalisatie

We leveren de website op waarna de marketing kan beginnen. We gebruiken de gegevens van de bezoekers om verbeteringen te maken. Bovendien houden we de website up-to-date en veilig.

Voordelen van WordPress als platform

Je hebt gekozen voor WordPress, een goede keus. Niet alleen is het zeer gebruiksvriendelijk, het is ook het meest gebruikte platform voor het bouwen van een website. Verder is het een heel flexibel systeem met heel veel plug-ins. Een van de meest voorkomende misvattingen over WordPress is dat dit platform hoofdzakelijk geschikt is om blogs te beheren. Zo is WordPress wel ooit begonnen, maar door de jaren heen zijn met nieuwe releases drastische veranderingen doorgevoerd.

Voordelen van Wordpress Webshop

 • De software is gratis en open-source en blijft dus continu in ontwikkeling
 • IQ Leads past het aan zodat we elk type website kunnen maken
 • WordPress ondersteunt talloze verschillende soorten media
 • Je kan je website opschalen en uitbreiden met plug-ins
 • Google houdt van WordPress
 • Je hebt volledige controle over je website, want jij bent eigenaar
 • We bouwen diverse sjablonen en pagina’s binnen WordPress. Bijna alles is mogelijk
 • Uiteraard werkt WordPress op alle apparaten

Onze Wordpress specialisten

Resultaat door uniek en fris webdesign

Als er iets is dat consumenten 100% vertrouwen is het hun smaak. Mensen beslissen in een paar seconden of zij iets mooi vinden. Een huisstijl en een perfect ontworpen website is pure noodzaak voor iedere vorm van marketing. Het ontwerpen en uitwerken van een pakkend webdesign is daarom een essentieel onderdeel van onze WordPress-aanpak.

Wij werken met een aantal vertrouwde en doorgeteste Wordpress thema's. Deze hebben wij kritisch getest op factoren die bij de online marketing van jouw webshop van groot belang zijn. Denk hierbij aan schone broncode, ingebouwde functionaliteiten, Pagespeed en responsiveness. Dit gekoppeld met een pakkend design gaat op den duur voor betere resultaten zorgen.

Onderhoud en hosting van een Wordpress webshop

De lancering van jouw nieuwe Wordpress webshop hoeft geen eindpunt te zijn. Een goed presterende website verdient het om altijd online te staan en up-to-date gehouden te worden. Met onze WordPress-support is je website altijd bijgewerkt. Zo is en blijft jouw site bezoekers aantrekken en klanten werven. Technisch beheer is niets meer dan het bijhouden van een WordPress website, zodat deze veilig blijft en jij een veilige omgeving kunt bieden voor bezoekers. Denk hierbij aan het updaten van WordPress-plug-ins, hosting, technische support, installeren van SSL-certificaten en updates uitvoeren. Zo simpel kan het zijn. Voor hosting werken wij samen met onze hostingpartner Combell. Een van de beste hostingpartijen van de BeNeLux.

Veelgestelde vragen over Wordpress webshops

Vragen over Wordpress webshops? Wij hebben de meest gestelde vragen gebundeld en op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, want onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Wordpress webshops. Bel gerust eens op of stuur een mailtje.

Kan je een webshop maken met Wordpress?
Wat kost een Wordpress webshop?
Wat is het verschil tussen Wordpress en Woocommerce?
Is een Wordpress webshop gratis?