Google Ads


Zoekmachine adverteren via Google Ads binnen de marges van jouw onderneming. Met onderaan de streep maar 1 doel: meer winst behalen voor jouw onderneming. 

Benieuwd hoe IQ Leads je kan ondersteunen op het gebied van Google Ads? Of wil je graag een second opinion met betrekking tot de prestaties van je huidige online marketing partij? 

Een eerste analyse van 4 uur van de huidige situatie, of je nu wel of niet al adverteert, is altijd gratis!

 

 

 

Ontdek de kracht van specialisten op de werkvloer. Waar een klein bedrijf, groot in kan zijn!
business4-support-pic2

Zoekmachine Adverteren met Google Ads

Wist jij dat 98% van alle zoektochten online beginnen met een zoekopdracht in een zoekmachine? Wil jij gevonden worden door deze 98%? Maak dan gebruik van Google Ads-campagnes. Hierdoor genereren wij samen met jou meer conversies en bezoekers door op het juiste moment, het juiste apparaat en met het juiste zoekwoord zichtbaar te zijn.

ASK FOR DETAILS
Relevante zoekwoorden die passen bij jouw Google Ads strategie

Sturen op maximaal rendement (ROAS) In plaats van maximale omzet

SEA-strategie als onderdeel van je online marketing strategie

Hoe presteren jouw Google Ads?

Google Ads op de IQ Leads manier


Adverteren via Google Ads is één van de meest effectieve manieren van adverteren. Je geeft door middel van Google Ads antwoord op de meest belangrijke vragen van jouw doelgroep door middel van supergerichte advertenties en landingspagina’s. Hierdoor is de kans op een aankoop of aanvraag zeer groot. Combineer dit met de diverse instellingen zoals biedingen op basis van tijdvakken, websitegedrag en zoekgedrag en je hebt een van de beste tools in handen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep jouw website of webshop weet te vinden. Én een aankoop bij jou doet.


Contact opnemen

_MTW2989

Andere Google Ads-diensten

Als wij het bij IQ Leads over Google Ads hebben, bedoelen wij in de meeste gevallen de alom bekende Google Search Ads. Toch is dit lang niet alles wat je kunt binnen Ads. Binnen de e-commerce wereld is Google Shopping namelijk steeds groter aan het worden en verdringen deze advertenties langzaam maar zeker de Google Search Ads. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van display advertising. Hiermee ben je met een afbeelding of banner zichtbaar op andere sites die advertentieruimte beschikbaar stellen. Door de vele mogelijkheden binnen Google Ads is er voor iedere branche wel een geschikt middel om de doelgroep te bereiken.
sliderpic2

Meer weten over Google Ads?

Onze Google Ads specialist Kenno vertelt je graag alle ins en outs!