Diensten

Online Adverteren


Laat je business snel groeien met online adverteren. Word direct zichtbaar voor jouw doelgroep en bereik effectief de mensen die ertoe doen voor jouw business.

Versnel je groei met Online Adverteren

Wil je jouw bedrijf snel laten groeien? Dan is het van belang om niet afhankelijk te zijn van slechts één kanaal. Online Adverteren is een logische stap om jouw bedrijf resultaatgericht te laten groeien. Hiermee kun je snel zichtbaar worden op relevante platformen en met de juiste zoektermen. Bij IQ Leads staan we klaar om je te ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van online advertentiecampagnes voor jouw website. Wil jij:

 • Tijd besparen door het uitbesteden van je online advertentiestrategie?
 • Je online zichtbaarheid en je naamsbekendheid vergroten?
 • Je doelgroep gericht bereiken met de juiste boodschap?
 

Online adverteren diensten van IQ LeadsOnline adverteren bevat meerdere mogelijkheden. We hebben onze diensten met betrekking tot online adverteren voor je op een rijtje gezet.


 

Adverteren op Bol

Er zijn enorm veel redenen waarom Bol interessant is voor jouw bedrijf. Wanneer het goed wordt gedaan, bereik je een grote en relevante doelgroep en dus veel potentiële kopers. Je kunt Bol het beste zien als een tweede verkoopkanaal dat geen extra marketingbudget vergt, maar wel de marketing uit jouw handen neemt. Je hoeft geen rekening te houden met extra vaste kosten van Bol en betaalt alleen een vaste percentage aan commissie. Verkoop je niet, betaal je niet. Doordat Bol jouw alle marketing uit handen neemt, kun jij je focussen op de groei van jouw bedrijf.

Adverteren op Bol

 

Adverteren op Amazon

Amazon is enorm hard aan het groeien en sinds maart 2020 actief in Nederland. Als zakelijke verkoper op Amazon wil je natuurlijk meeliften met het succes van deze internationale marktplaats door nóg meer te verkopen. Wanneer je bereik nog aan de lage kant ligt, dan is Amazon Sponsored Products de beste manier om je bereik te vergroten op Amazon.

Adverteren op Amazon

Adverteren via Marktplaats

Marktplaats is al jaren het grootste marktplatform van Nederland. Maandelijks trekken ze meer dan 8 miljoen unieke gebruikers, oftewel half Nederland. Bovendien kun je bijna alles (ver)kopen op Marktplaats, dus kun je ook bijna overal op adverteren. Ook met nieuwe producten. Zonde om deze kans te laten schieten!


Meer over Marktplaats

Verkopen op Bol

Bol is een van de grootste e-commerce-merken van Nederland. Met een groots assortiment en allerlei verschillende soorten producten is er voor iedereen wel wat te vinden in de webshop. Bol bereikt maandelijks maar liefst 9,5 miljoen unieke bezoekers uit Nederland en België. Er zijn veel verschillende factoren die waarde toevoegen aan het succesvol verkopen op Bol waar wij ervaring mee hebben. Zoals het bemachtigen van een koopblok, verzendtijden optimaliseren, aantal klantbezoeken naar je producten verhogen en uiteraard het optimaliseren van je conversiepercentage op Bol. 

Verkopen op Bol

Verkopen via Amazon

Het opzetten van een Sponsored Products-account op Amazon kan een behoorlijk hoofdpijndossier zijn. Gelukkig weten we bij IQ Leads inmiddels wat er nodig is om dit proces soepel te laten verlopen. Wij helpen je dan ook graag met het opzetten van een account en het verkopen van je producten op deze marketplace.

Verkopen via Amazon

Happy customers

Onze succesvolle online advertentie resultaten

Onze online advertentie experts zijn zeer ervaren met het vergroten van de zichtbaarheid van websites op het internet. Dit heeft geleid tot mooie successen voor verschillende klanten. Wil je meer weten over hoe we dit hebben bereikt? Neem dan een kijkje bij een van onze klantcases.


Onder de loop

Zijn jouw online advertenties goed ingesteld?


Onze experts in Online Adverteren hebben een checklist samengesteld waarmee jij zelf de resultaten van jouw Online Advertentie campagnes kunt beoordelen.


Onze experts in Online Adverteren worden altijd enthousiast van nieuwe kansen mogelijkheden. Of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe doelgroepen of inspelen op de laatste trends in online adverteren, wij staan voor je klaar.

Spreek een specialist

Online adverteren uitbesteden aan IQ Leads?

Bij IQ Leads zetten onze online advertentie experts elke dag hun ervaring in om onze klanten te helpen groeien door middel van online adverteren. Of je nu een startende of een ervaren ondernemer bent, wij zijn er om jou te ondersteunen. We streven er niet naar om snelle trucjes toe te passen, maar om echte waarde te leveren, zowel voor jou als voor de platforms waarop we adverteren. Transparantie is een van onze kernwaarden en daarom communiceren wij helder over onze werkzaamheden en weet jij altijd wat je van ons kunt verwachten.

We begrijpen dat je resultaten wilt zien en wij weten dat online adverteren een sterke manier kan zijn om snel zichtbaar te worden. Echter is het belangrijk om te realiseren dat het opbouwen van een sterke online aanwezigheid nog steeds tijd en inspanning kost. Daarom stellen we realistische verwachtingen, werken we nauw samen met jou en ontwikkelen we een goed doordachte strategie die zo snel mogelijk én op de lange termijn succes oplevert.

Wat is online adverteren?


Wat kost online adverteren?

Online adverteren middels een samenwerking op maat


Kies je er voor om je online advertenties uit te besteden aan ons?  Dan gaan wij samen met jou aan de slag om de advertenties voor jouw website te optimaliseren. Wat bedoelen we met 'samen'? Dat verschilt voor iedere samenwerking. Wil jij graag betrokken blijven bij de advertentie strategie en zelf taken oppakken? Of blijf je er liever ver van weg? Beide is bij ons mogelijk. 

Het maakt niet uit of je besluit om de advertenties volledig uit te besteden of er samen met ons de schouders onder wil zetten. Samen komen we tot de ideale samenwerking voor jou.  

1
Korte kennismaking
In een kort intakegesprek bespreken we jouw wensen. Wat is voor jou belangrijk? Waar moet de focus op komen en wat zijn de belangrijke KPI's om op te sturen?
2
Onderzoek en analyse
Op basis van de input uit de intake gaan wij jouw website uitgebreid analyseren. Waar liggen nog (onbenutte) kansen? Zijn er quick wins? Dit verwerken we in een audit
3
Opstellen advertentie strategie
Na de analysefase gaan wij een duurzame advertentie strategie opstellen die helpt om betere organische resultaten te behalen.
4
Uitvoering & optimalisatie
Zodra de neuzen dezelfde kant opstaan, gaan wij aan de slag met het uitvoeren en implementeren van de advertentie strategie. Op naar meer traffic en conversies!
Onze succesformule voor het online adverteren
  • Doelgroep(en) bepalen30%
  • Kiezen van de beste zoekwoorden20%
  • Opzetten geschikte advertenties20%
  • Resultaten analyseren en optimaliseren30%

  Hoe wij online advertenties voortdurend optimaliseren

  Resultaten van online adverteren

  Na een aantal maanden van online adverteren wil je natuurlijk weten wat de resultaten zijn. Dit kan je verwachten na een periode van adverteren voor jouw website:

  Effectieve advertentiecampagnes

  Optimalisatie van advertentie landingspagina´s

  Duurzame advertentiestrategie

  Blijf groeien met online advertenties

  Optimaliseer je online aanwezigheid en blijf groeien met slimme advertentie strategieën. Wij helpen je om je doelen te bereiken en je zichtbaarheid te vergroten, stap voor stap. Wil jij:

  • Doordachte strategieën voor maximaal resultaat?
  • Persoonlijke begeleiding en samenwerking?
  • Continue optimalisatie voor blijvend succes?

  Veelgestelde vragen over online adverteren

  Vragen over online adverteren? Wij hebben de meest gestelde vragen samengevoegd en hieronder neer gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Geen probleem, want onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden van online adverteren. Bel gerust eens op of stuur een mailtje.

  Wat is online adverteren?

  Wat is het belangrijkste bij online adverteren?

  Wanneer kiezen voor online adverteren?

  Wat kost online adverteren?

  Hoe effectief is online adverteren?