Diensten

Adverteren op Bol


Jouw producten extra pushen op Bol.com met Sponsored Products? Wij helpen jou met een doordachte strategie.

Jouw producten bovenaan in Bol

Bol.com is een van de grootste e-commerce-merken van Nederland. Met een groots assortiment en allerlei verschillende soorten producten is er voor iedereen wel wat te vinden in de webshop. Bol.com bereikt maandelijks maar liefst 9,5 miljoen unieke bezoekers uit Nederland en België. Via Bol.com is het bovendien mogelijk om advertenties aan de bezoekers te laten zien, een goede kans om jouw producten extra onder de aandacht te brengen! Wil jij ook:

 • Een extra groot publiek aanspreken?
 • Ads draaien die rendabel zijn?
 • Tijd besparen met advertenties optimaliseren?


Bereik 9,5 miljoen mensen


Beginnen met adverteren op Bol?


Wil jij meer weten over adverteren via Bol en onze mogelijkheden? Neem contact op met een van onze specialisten voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Wist-je-datje van onze Bol expert

Wist je dat adverteren op Bol je de mogelijkheid biedt om je producten te tonen aan een doelgroep die al actief op zoek is naar producten zoals die van jou?

Bereik interessante doelgroepen

Waarom adverteren op Bol

Er zijn enorm veel redenen waarom Bol interessant is voor jouw bedrijf. Wanneer het goed wordt gedaan, bereik je een grote en relevante doelgroep en dus veel potentiële kopers. Je kunt Bol.com het beste zien als een tweede verkoopkanaal dat geen extra marketingbudget vergt, maar wel de marketing uit jouw handen neemt. Je hoeft geen rekening te houden met extra vaste kosten van Bol en betaalt alleen een vaste percentage aan commissie. Verkoop je niet, betaal je niet. Doordat Bol jouw alle marketing uit handen neemt, kun jij je focussen op de groei van jouw bedrijf.

Onze werkwijze

Er zijn veel verschillende factoren die waarde toevoegen aan het succesvol verkopen op Bol. Zoals het bemachtigen van een koopblok, verzendtijden optimaliseren, aantal klantbezoeken naar je producten verhogen en uiteraard het optimaliseren van je conversiepercentage op Bol.com.

 • Wij verhogen aantal klantbezoeken naar producten voor meer verkoop;
 • Wij optimaliseren productinformatie op basis van zoektrends en zoekvolume;
 • Wij analyseren concurrenten en hun positionering;
 • Wij optimaliseren advertenties op basis van performance en resultaat.

Waarom adverteren op Bol door IQ Leads?

Bol is een enorm verkoopplatform, jouw advertenties kunnen dan ook gemakkelijk over heft hoofd gezien worden tussen miljoenen andere aanbiedingen. Om meer verkopen te generen moet je een breed publiek bereiken, opvallende advertenties plaatsen en bovenaan in de zoekresultaten verschijnen. Wij hebben ervaring met adverteren op Bol en kunnen jou bij bovenstaande zaken helpen zodat jij succes weet te behalen met advertenties op Bol.

Voordelen van adverteren op Bol uitbesteden

 • Je doelgroep juist bereiken op een enorm verkoopplatform
 • Rendabele ads ontwikkeld door specialisten
 • Waarde uit je advertentiebudget met op maat gemaakte strategieën
 • Jij houdt meer tijd over voor andere kerntaken van jouw business

Onze Bol specialisten

Samen met IQ Leads domineren op Bol

Wil jij graag starten met adverteren op Bol? Door productinformatie en -content te optimaliseren op basis van zoekvolume en trends weten de specialisten van IQ Leads als geen ander jouw product bij de juiste doelgroep aan de man te brengen. Plan een vrijblijvend gesprek in met de specialisten van IQ Leads en haal meer omzet uit jouw bedrijf.

De specialisten van IQ Leads kunnen je ook ondersteunen met het verkopen op overige Marketplaces zoals Amazon.

Een gratis marketing scan aanvragen?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen over adverteren op Bol

Vragen over adverteren op Bol? Wij hebben de meest gestelde vragen samengevoegd en hieronder neer gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Geen zorgen, want onze specialisten vertellen je graag meer over adverteren op Bol en onze mogelijkheden. Bel gerust eens op of stuur een mailtje.

Hoe werkt adverteren op Bol?
Wat zijn de voordelen van adverteren op Bol?
Kan ik zelf beginnen met adverteren op Bol?