Diensten

Verkopen op Amazon


Amazon groeit nog steeds in Nederland en het biedt veel kansen voor verkopers. Wil jij meegroeien en je producten verkopen op een nieuwe marketplace? Verkoop dan nu alvast je producten op Amazon!

Bereik meer dan 300 miljoen gebruikers

Met meer dan 300 miljoen actieve gebruikers is het internationaliseren van je bedrijf binnen handbereik. Wil jij verkopen via Amazon, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Dan helpen wij je graag met:

 • Het opzetten van een Amazon-account
 • Het maken van een geoptimaliseerde productfeed
 • Het verkopen van jouw producten over de grens


Start nu op Amazon


Ook verkopen via Amazon?


Neem gerust contact met ons op. Onze Amazon specialisten beantwoorden graag je vragen en geven je vrijblijvend advies.


Wist-je-datje van onze Amazon expert

Wist je dat je met de vertaaldiensten van Amazon gemakkelijk je productaanbiedingen kunt vertalen?

Spreek een specialist

Hoe wij helpen met verkopen op Amazon

Het succesvol verkopen op Amazon draait om veel factoren. Waaronder het slim bijhouden van voorraad, hogere conversiepercentages en de juiste product- en sfeerafbeeldingen. Doordat de verkopen omhoog gaan, is de kans om Amazon Choice te worden groter. Wij spelen in op data. Dat doen wij door slimme tools te gebruiken zoals Helium10, Sonar en Scribble (om producten, zoekwoorden en trends te analyseren en om Amazon-listings te optimaliseren). De specialisten van IQ Leads zorgen ervoor dat je producten goed vindbaar zijn en de juiste uitstraling hebben die het verdient.

 • Wij controleren wereldwijd op winstgevendheid
 • Wij optimaliseren productinformatie op basis van zoektrends en zoekvolume
 • Wij analyseren concurrenten en de positionering van concurrenten
 • Wij optimaliseren advertenties op performance en resultaat

Waarom verkopen via Amazon door IQ Leads?

Amazon is met honderden miljoenen actieve gebruikers één van de grootste e-commerce-websites in Europa. Dat brengt natuurlijk enorm veel voordelen met zich mee. Amazon maakt het ook mogelijk om je productaanbod open te zetten voor andere landen zoals het VK, Duitsland en nog veel meer. Veel Amazon-klanten kopen “over de grens”. Door te verkopen via Amazon is internationalisatie binnen handbereik. Wij hebben ervaring met het verkopen via Amazon en kennen de ins en outs. Wij helpen je graag om succesvol te verkopen via Amazon.

Voordelen van verkopen via Amazon uitbesteden

 • Geoptimaliseerd Amazon account
 • Meer vertoningen door kennis van het algoritme
 • Producten over de grens aanbieden zonder zorgen
 • Optimalisaties op basis van concurrentie analyses

Onze Amazon specialisten

Succesvol verkopen op Amazon

Wil jij verkopen via Amazon, maar weet je niet niet hoe of waar je moet beginnen? Of ben je al een verkoper op Amazon maar niet tevreden over het resultaat, omdat je weet dat het beter kan en moet? Succesvol verkopen op Amazon heeft te maken met de positionering van jouw merk en product op Amazon. Daar ondersteunen wij jou bij.

Onze specialisten bij IQ Leads staan klaar om je door het hele proces te begeleiden, of je nu wilt beginnen met verkopen of je account wilt optimaliseren. Daarnaast helpen wij je ook graag met het verkopen op overige Marketplaces zoals Bol.

Een gratis marketing scan aanvragen?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen over verkopen via Amazon

Vragen over verkopen via Amazon? Wij hebben de meest gestelde vragen gebundeld en op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, want onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden van verkopen via Amazon. Bel gerust eens op of stuur een mailtje.

Wat kost verkopen via Amazon?
Wat zijn de voordelen van verkopen via Amazon?
Waarom over de grens verkopen via Amazon?