Diensten

Verkopen op Bol


Hulp nodig met het aanbieden van jouw producten op de grootste webwinkel van de Benelux? Wij helpen je hier graag mee.

Profiteer van de bekendheid van Bol

Iedereen heeft wel eens wat gekocht op bol.com. Vaak is dat niet eens bij Bol zelf, maar bij een externe verkoper. Dat had jouw product ook kunnen zijn! Wij helpen je graag met het online zetten van jouw producten op bol.com. Wil jij ook:

  • Al je producten op Bol?
  • Een koppeling tussen Bol en je webshop?
  • Optimaliseren op Bol?


Mijn producten op Bol


Jouw producten verkopen op Bol?


Neem contact met ons op als je wilt starten met verkopen via Bol. Onze specialisten helpen je graag met het pushen van je producten naar bol.


Wist-je-datje van onze Bol expert

Wist je dat Bol de afgelopen jaren meer dan 50% van de omzet haalde uit verkopen van externe verkopers? 

Haal meer omzet

Waarom verkopen via Bol?

Er zijn enorm veel redenen waarom Bol.com interessant is voor jouw bedrijf. Wanneer het goed wordt gedaan, bereik je een grote en relevante doelgroep. Dat zijn dus veel potentiële kopers. Je kunt Bol ook zien als een tweede verkoopkanaal dat geen extra marketingbudget vergt en de marketing jou juist uit handen neemt. Je hoeft geen rekening te houden met extra vaste kosten van Bol en betaalt alleen een vast percentage aan commissie. Verkoop je niet, dan betaal je niet. Zó makkelijk en transparant kan het zijn. Ondertussen kan jij focussen op de groei van jouw bedrijf.

Waarom verkopen via Bol door IQ Leads?

Er zijn veel verschillende factoren die waarde toevoegen aan het succesvol verkopen op Bol. Een paar voorbeelden zijn het bemachtigen van een koopblok, de verzendtijden optimaliseren, het aantal klantbezoeken naar je producten verhogen en uiteraard het optimaliseren van je conversiepercentage op Bol. Wij hebben ervaring met al deze aspecten en helpen jou hier graag bij.

Voordelen van verkopen via Bol uitbesteden

  • Verhoogd aantal klantbezoeken naar je productpagina's
  • Geoptimaliseerde productinformatie op basis van zoektrends
  • Voorlopen op je concurrenten met onze analyses
  • Jij houdt meer tijd over voor andere kerntaken van jouw business

Onze Bol specialisten

Samen met IQ Leads domineren op Bol

Wil je verkopen op Bol, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Of ben je al actief als verkoper op Bol maar vallen de resultaten tegen? Door productinformatie en content te optimaliseren op basis van zoekvolume en trends weten de specialisten van IQ Leads als geen ander jouw product naar de juiste doelgroep te brengen. Plan een vrijblijvend gesprek in met de specialisten van IQ Leads en haal meer omzet uit jouw bedrijf.

Tip: de specialisten van IQ Leads kunnen je ook ondersteunen met het verkopen op overige Marketplaces zoals Amazon.

Een gratis marketing scan aanvragen?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen over verkopen via Bol

Vragen over verkopen via Bol? Wij hebben de meest gestelde vragen gebundeld en op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, want onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden van verkopen via Bol. Bel gerust eens op of stuur een mailtje.

Wat kost verkopen via Bol?
Hoe kan ik mijn producten het beste aanbieden op Bol?
Hoe onderscheid ik me van de vele concurrenten op Bol?