Ons team

Alle knappe koppen op een rijtje. Wil jij kennis met ons maken of kijken of er voor jou mogelijkheden liggen binnen IQ Leads? Neem dan contact met ons op!

Maak kennis met IQ Leads

Een beetje normaal, een beetje gek, een beetje geniaal. Een team moet van alles een beetje hebben om een sterke kern binnen het bedrijf te vormen. Wij hebben een ijzersterke kern! Met verschillende expertises, karakters en talenten kunnen we onze klanten alle denkbare kwaliteiten bieden die nodig zijn voor een uiterst succesvolle samenwerking. Wij geloven in holistische online marketing. Dit betekent dat wij ons best doen om alle marketingkanalen met elkaar te laten samenwerken voor de beste resultaten.

Wij zijn succes

Onze harde kern combineert jarenlange ervaring, specialisaties en jonge onbevangenheid met elkaar. Hierdoor zijn wij een bijzonder veelzijdig team dat nergens bang voor is! Wij kunnen alles aan, het maakt niet uit welke klant of welke opdracht. Heb jij een probleem? Wij hebben de oplossing! Heb je nog geen probleem? Dan hebben we de oplossing ook! Wij kijken vooruit, anticiperen op trends en maken er een keihard succes van. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ons gezicht

Natuurlijk kun je ons in het weekend vinden in een plaatselijke kroeg, maar een kennismaking hier, ter plekke, is misschien makkelijker. Dan weet je ook gelijk wie je aan de lijn hebt als je contact met ons opneemt. Onze talenten en natuurlijk onze lieflijke gezichten zijn hieronder te bewonderen.

Het Team

 • 2023

  Ook dit jaar breiden we ons team uit met experts. In een snel veranderend online landschap blijven wij up-to-date en streven we naar innovatieve strategieën die onze klanten naar nieuwe hoogten tillen.
 • 2022

  Na een heel goed jaar voor online marketing gaan we er in 2022 weer met volle 100% tegenaan om de online boost van het afgelopen jaar door te zetten voor onze klanten.
 • 2021

  Na een jaar thuiswerken eindelijk weer op kantoor. En nog een nieuwe locatie ook! Voortaan zijn wij te vinden op de Lemelerberg in Alphen aan den Rijn.
 • 2020

  Een nieuw jaar met nieuwe kansen. We breiden langzaam ons team en expertises uit. Marketplaces, social advertising, alles wordt opgepakt voor onze klanten. We gaan nog steeds tot het gaatje. Met volle energie, ondernemerschap en vooral veel plezier laten wij ook dit jaar onze klanten groeien.
 • 2019

  Het jaar bracht weer voldoende veranderingen met zich mee. Binnen ons development team kiezen we unaniem voor WordPress en Lightspeed en laten Magento vallen. Goede resultaten behalen voor klanten is geen rocket science, maar een combinatie van logisch nadenken, keuzes maken en hard werken.
 • 2018

  Ons team, onze kennis en onze klantenkring groeit. Voor iedere klant wordt een passende oplossing gevonden. Coaching, websites bouwen, online marketing inrichten, wij ontzorgen en hebben aandacht voor het resultaat, daar draait het om.
 • 2017

  Alle lichten staan op groen. Vanuit ons nieuwe kantoor op de Europalaan werken we ons nieuwe concept uit. Een hoop nieuwe klanten uit binnen- en buitenland. Meer dan ooit zien we in waar onze kwaliteiten liggen en wat we realiseren voor onze klanten. Daarnaast blijven we ook kritisch kijken naar onze diensverlening. We breiden deze dit jaar uit met de H2H factor (human to Human).
 • 2016

  Tijd voor bezinning. We gaan door maar het roer gaat om. Meer focus op Nederlandse klanten en de full-service gedachte. Een duidelijke keuze voor Lightspeed, Magento en WordPress aangevuld met onze expertise op het gebied van online marketing.
 • 2015

  Het leven gaat niet altijd over rozen, daar komen ook wij achter. De snelle groei zorgt voor een interne tegenslag. Ook bij ons worden wel eens fouten gemaakt, we zijn ook maar mensen. In september volgt nog een grote klap, Eric krijgt een ongeluk en is uitgeschakeld. Het directie team gaat uit elkaar en Eric gaat alleen als directie verder met IQ Leads.
 • 2014

  Doordat we trainees intern opleiding hebben we al snel een pool aan geschikte online marketeers. Ook in onze klantenkring is er een goede groei, de eerste Enterprise Magento shop wordt gebouwd. Een gigantisch traject voor meerdere Europese landen. IQ Leads gaat over de grens.
 • 2013

  We groeien uit onze voegen dus is daar de eerste verhuizing. Een nieuw kantoor aan de Curieweg in Alphen wordt ons nieuwe plekje. Onze kennis gaan we delen door het geven van trainingen en het eerste trainee traject wordt in gang gezet.
 • 2012

  2 Bij een nieuwe dienst hoort een nieuwe naam. Het duurde niet lang voordat de naam IQ Leads werd geboren. We starten met het bouwen en beheren van Wordpress websites en zetten een eigen development afdeling neer. Ook de eerste online marketeers vinden hun weg naar ons kantoor om klanten nog betere dienstverlening te bieden..
 • 2009

  Dat er kansen liggen op het internet is duidelijk. Onze eigen websites staan op de eerste plek in Google. We weten dus hoe het werkt. Hoog tijd om hier wat mee te gaan doen.
 • 2003

  Na jaren dromen wordt de sprong gewaagd. De ondernemersspirit valt niet meer te onderdrukken en het idee achter IQ leads wordt geboren. De eerste website gaat de lucht in, gemaakt door een mannetje