Diensten

Adverteren op LinkedIn


Wil jij zakelijke consumenten bereiken? Ga dan adverteren via LinkedIn. Dit platform richt zich op zakelijke gebruikers die je specifiek kunt targeten.

Meer omzet en aanvragen met LinkedIn

Met ongeveer 7 miljoen persoonlijke accounts is Linkedin het grootste zakelijke sociale netwerk van Nederland. Is jouw webshop voornamelijk gericht op de zakelijke markt/B2B-markt? Dan is het inzetten van advertenties op dit platform een logische stap om je bedrijf een boost te geven. Wil jij ook:

  • Uitsluitend zakelijke gebruikers targeten?
  • Meetbare resultaten via LinkedIn?
  • Minder tijd besteden aan LinkedIn?


Ik wil meer omzet


Wil jij hulp met je LinkedIn Ads?


Onze specialisten helpen graag met het opzetten en optimaliseren van jouw LinkedIn Ads.


Wist-je-datje van onze LinkedIn Ads expert

Wist je dat LinkedIn Ads niet alleen effectief zijn voor het genereren van leads, maar ook voor het opbouwen van merkbekendheid en het vergroten van je professionele netwerk?

Link mij aan meer leads

Waarom adverteren op LinkedIn?

Een van de grote voordelen van adverteren op LinkedIn ten opzichte van andere sociale platformen: je kunt hele specifieke doelgroepen bereiken. Hierbij kun je naast geslacht, leeftijd, locatie en taal nog verder selecteren op doelgroepcriteria als bedrijfsgrootte, werkervaring, vaardigheden en studierichtingen. Adverteren op LinkedIn is daarom zeer effectief. Je moet alleen wel de juiste doelgroepcriteria en het juiste advertentietype kiezen.

Er zijn verschillende manieren van adverteren, waarbij er ook meerdere variaties mogelijk zijn. Waaronder tekstadvertenties (eventueel met afbeelding), gesponsorde content en gesponsorde InMails. Er is dus altijd wel een doelgroep en advertentiesoort die bij jouw bedrijf past.

Ook biedt adverteren op LinkedIn een kans om je te richten op een zakelijke doelgroep, LinkedIn wordt voornamelijk gebruikt voor zakelijke doeleinden. Hierdoor zijn gebruikers vaak eerder geneigd om te reageren op relevante advertenties die aansluiten bij hun professionele interesses en behoeften. Verder beschikt LinkedIn over meerdere tools en functies die ingezet kunnen worden om campagnes te optimaliseren en het succes ervan te meten. Met de juiste aanpak kan adverteren op LinkedIn dus zeker een waardevolle investering zijn voor elk bedrijf dat zich richt op de zakelijke markt.

Waarom LinkedIn Ads bij IQ Leads?

Wij verzamelen data door gebruik te maken van Google Analytics en Tag Manager. Daarmee verkrijgen we diepere strategische inzichten. Heb je een zakelijke doelgroep en zou je graag willen starten met LinkedIn-adverteren om deze zakelijke markt te bestormen? Maar heb je moeite met het bedenken van de juiste Linkedin-marketingstrategie? Wij kunnen je hier bij helpen met onze ervaring in het gebruik van LinkedIn.

Voordelen van LinkedIn Ads uitbesteden

  • Uitgewerkte strategieën om je te richten op zakelijke doelgroepen
  • Grondige analyses met gebruik van Google Analytics en Tag manager
  • Tijdsbesparing, jij kan je focussen op andere kerntaken van je business
  • De juiste advertentiesoorten afgestemd op jouw bedrijf én doelgroep

Onze LinkedIn Ads specialisten

LinkedIn Ads en meetbaarheid

Het meten van de resultaten van de campagnes kan via het LinkedIn-advertentieaccount. Daarin zie je de belangrijkste inzichten en kun je direct bijsturen als dat nodig is. De LinkedIn Insights Tag (of LinkedIn-pixel) wordt gebruikt om conversies op je website bij te houden die voortkomen uit de LinkedIn-campagnes. Zoals het aantal ingevulde contactformulieren of offerteaanvragen na het doorklikken op een advertentie. Deze Tag verzamelt alle resultaten van jouw uitgevoerde LinkedIn-campagnes. Het gebruik van de LinkedIn Insights Tag heeft echter meer waardevolle functies. Zo vormt de Tag een dataverzameling van jouw websiteverkeer. Dit websiteverkeer kun je vervolgens retargeten op LinkedIn. Daarmee wordt jouw advertentiebudget optimaal ingezet, namelijk gericht op het zakelijke deel van je websiteverkeer.

Een gratis marketing scan aanvragen?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen over LinkedIn Ads

Vragen over Linkedin Ads? Wij hebben de meest gestelde vragen gebundeld en op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, want onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden van LinkedIn Ads. Bel gerust eens op of stuur een mailtje.

Wat zijn LinkedIn Ads?
Wat kost LinkedIn Ads?
Hoe meet ik de resultaten van mijn LinkedIn Ads-campagnes?