Diensten

Feedmanagement


Wil jij Duizenden producten met winst verkopen op honderden sites door middel van feedmanagement en -marketing?

Optimaliseren van een productfeed

Met veel zorg en aandacht heb jij je productassortiment samengesteld. Je verkoopt producten waar vraag naar is, maar dan moeten mensen de producten wel weten te vinden. Het is dan natuurlijk zonde wanneer je producten alleen op je eigen webshop staan, terwijl deze een veel groter bereik zouden kunnen krijgen. Met solide feedmarketing toon jij je producten binnen een handomdraai op alle mogelijke vergelijkingssites en CPC-kanalen. Wil jij ook je feed management uitbesteden?

 • Een up-to-date productfeed?
 • Jouw aanbod op diverse marketplaces?
 • Meeliften met het succes van marketplaces?


Optimaiseer mijn productfeed


Jouw producten in een feed?


Onze Advertising specialisten helpen je graag met feedmanagement. Neem contact op voor vragen of een vrijblijvend adviesgesprek.


Wist-je-datje van onze feedmanagement expert

Wist je dat geoptimaliseerde feedmanagement gemiddeld zorgt voor een omzetstijging van 20%?

verhoog mijn omzet

Wat is goede feedmarketing?

Goede feedmarketing is niet persé het aanmelden van je webshop bij zoveel mogelijk vergelijkingssites en CPC-kanalen. Goede feedmarketing is: ervoor zorgen dat je bij ieder kanaal waar jij je aanmeldt, gebruik maakt van de best-practises van deze kanalen. Zo heeft iedere vergelijkingssite filters waar mensen wel of geen gebruik van maken. Met goede feedmarketing kun je perfect gebruik maken van deze filters. Dat verbetert jouw vindbaarheid enorm.

Voordelen van feedmarketing via één systeem

Logischerwijs is het niet te doen om alle voorraden handmatig bij te houden wanneer je via meer dan 5 verschillende marketplaces of vergelijkingssites producten verkoopt. Centraal en overzichtelijk voorraadbeheer is een echte “must” van feedmarketing. Daarnaast zijn er ook diverse voordelen, zoals:

 • Supersnel schakelen tussen verschillende marketplaces
 • Altijd verkoopbare voorraad
 • Gemakkelijk voldoen aan alle best-practises per kanaal
 • Gemakkelijk de best lopende producten filteren en verkopen
 • Directe terugkoppelingen van orders door middel van orderkoppelingen
 • Supersnelle updates van producten
 • Prijsaanpassingen direct doorgevoerd op alle sites

Waarom feedmanagement bij IQ Leads?

Wanneer je producten verkoopt via diverse online platforms, is het beheer van productfeeds een cruciaal aspect van jouw e-commerce strategie. Het handmatig bijwerken en optimaliseren van feeds kan echter tijdrovend en complex zijn. Wil jij je feedmanagement uitbesteden? Wij helpen je graag. Ons team van experts neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het beheer van jouw productfeeds, van het aanpassen van productinformatie tot het optimaliseren van de feedstructuur. Hierdoor ben jij verzekerd van accurate, up-to-date en hoogwaardige productinformatie op al je verkoopkanalen.

Voordelen van feedmanmagement uitbesteden

 • Bespaar tijd en laat de complexe handelingen over aan experts
 • Maak gebruik van de best-practises op al je kanalen
 • Meeliften met het succes van verschillende marketplaces
 • Continue optimalisatie van jouw feed

Onze feedmanagement specialisten

Feedmarketing met een feedmanager

Jouw webshop richt je natuurlijk niet zo in dat deze zonder problemen op iedere vergelijksite kan staan. Iedere site waar jij je productaanbod wilt aanbieden, heeft bovendien andere eisen. En die eisen kunnen best ver gaan. Daarom maken wij gebruik van een feedmanagementsysteem. Om razendsnel en effectief jouw productaanbod te koppelen aan diverse marketplaces, vergelijkingssites en CPC-kanalen maken wij gebruik van Channable.

Daarnaast biedt Channable ons de mogelijkheid om jouw productdata eenvoudig te optimaliseren voor elk kanaal. Dit betekent dat we productfeeds kunnen aanpassen aan specifieke vereisten, zoals titelstructuren, categorietoewijzingen en prijsformats, zonder dat hierbij handmatig werk nodig is. Bovendien kunnen we met Channable geautomatiseerde regels instellen die ervoor zorgen dat je altijd up-to-date bent met je productinformatie. Dit verkleint de kans op fouten en zorgt ervoor dat je producten sneller op verschillende platforms beschikbaar zijn.

Channable-partner en vergelijkingssites

Als Channable-partner weten wij als geen ander hoe wij jouw productaanbod moeten laten aansluiten bij de wensen van alle vergelijkingssites. Hierbij kun je denken aan:

 • Verkopen via Blokker
 • Verkopen via Kieskeurig
 • Verkopen via Tweakers
 • En nog veel meer kanalen

Een gratis SEA scan van jouw website?

Veelgestelde vragen over feedmanagement

Vragen over feedmanagement? Wij hebben de meest gestelde vragen samengevoegd en hieronder neer gezet. Heb je nog andere vragen? Geen zorgen, want onze specialisten vertellen je graag meer over feedmanagement en onze mogelijkheden. Bel gerust eens op of stuur een mailtje.

Wat is feedmanagement?
Hoe kan feedmanagement helpen bij het verkopen op meerdere marketplaces?
Wat zijn de voordelen van een feedmanagementsysteem zoals Channable?